Baby sokjes - Een kleine traktatie voor kleine voeten

De temperaturen in Nederland beginnen te dalen naarmate de winter ingaat. Nu we de officiële wintermaanden naderen, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je baby warm en droog blijft. Terwijl je je aandacht richt op hoeden, mutsen, slofjes, konijnenkleden en omslagdoeken, moet je wat tijd besteden aan het vinden van een goed paar gekke sokken, omdat ze in de eerste plaats de verpletterende kou in hun voeten voelen.

Zorg er bij het kiezen van babysokken voor dat ze tot aan de knieën gaan, want bij baby's gaat de broek omhoog, waardoor een groot deel van hun benen aan kou wordt blootgesteld. Als je baby erg actief is, trekt hij of zij snel korte sokken af. Kies dus kniekousen voor babyjongens met leuke patronen die heerlijk zacht zijn en de lichaamstemperatuur reguleren.

Madmia gekke sokken zijn gemaakt van rijke stof en worden geleverd met antislipzolen die je baby's helpen hun eerste stappen te zetten. Je kunt heldere patronen en prints vinden die bij elke outfit passen. We hebben Flying Unicorn-babysokken, Skatecorn-babysokken, Color Run-babysokken, Mini Pony-meisjessokken voor baby's, Sunset-babysokken, Baby Safari-sokken en Baby Unicorn-sokken die zelfs geschikt zijn voor baby's van zes maanden oud.

Onze babysokjes zijn:
  • Uniek met heldere patronen
  • Ongelofelijk zacht
  • Stof geschikt voor de gevoelige huid
  • Duurzaam en puur
Wanneer het op de huid wordt gedragen, zorgt het voor warmte zonder de voetjes van uw dierbaren te oververhitten. Ben je de babysokjes zat die niet zouden blijven zitten? We bieden lange babysokjes die niet afglijden en die de kleine voetjes van je baby beschermen.